Ervaringen van deelnemers:

Ingrid Voormolen

Deze cursus is een aanrader, als jij je nog afvraagt waarom, nou daar gaat ie:

  • je krijgt advies ‘op maat’
  • het oog van Pauline ontgaat niets
  • hierdoor geeft ze aanwijzingen waar je werkelijk ook iets mee kunt
  • bewust hardlopen = onbewust meer plezier……. veel meer plezier!
  • het lopen gaat makkelijker
  • Pauline is een super leuk mens

Kortom: Gewoon doen!

Ingrid Voormolen
Robert Hoek

Ik loop al veertig jaar hard. De laatste jaren zo af en toe wat geplaagd door blessures. Toen ik de introductie presentatie van Pauline over Bewust Hardlopen bijwoonde sprak de rustige en deskundige wijze aan,  waarop zij Bewust Hardlopen uitlegde. Ik heb me ook direct ingeschreven voor de cursus.
Nu na afloop kan ik zeggen dat dit een zeer inspirerende cursus is geweest, waar ik veel van heb geleerd.  Mijn loopstijl is ook veranderd en ik kan weer lekker lopen. Al blijft het moeilijk om mijn gerichtheid op snelheid om te zetten in gewoon lekker ontspannen lopen. Maar dat zit ook in de aard van het beestje, zal ik maar zeggen. Groot voordeel van de cursus is dat ik me nu meer bewust kan zijn van hoe ik loop en hoe mijn houding is.

Robert HoekAdviseur Bedrijven

Bedankt voor de ontzettend leuke, maar vooral leerzame cursus “bewust hardlopen”. Ik heb er bewezen (foto en video) een betere loophouding door gekregen en het is nu zaak dat ik er “bewust” mee verder ga. Mijn aanbeveling: Deze cursus moet je jezelf gewoon gunnen! Ik kan het iedere hard (of zacht) loper van harte aanbevelen!

Annemarie RelouManager Zorg
 Marieke van Mastrigt

De cursus Bewust Hardlopen van Pauline heeft mij precies gebracht waar ik op hoopte: een goede houding tijdens het lopen waardoor ik het gevoel heb dat het lopen makkelijker gaat. De vorm waarmee ze ons dit leerde, sprak me zeer aan: uitleg, voordoen, oefenen, directe feedback en video-opnames. De manier waarop Pauline lesgeeft is bijzonder prettig: zo knap hoe ze het voor elkaar krijgt dat het gezellig, leerzaam en voor iedereen op maat is! Ik had er steeds veel zin in.

Marieke van MastrigtGZ-psycholoog
Silvio Milia

Lopen is kijken naar de lucht! Vanuit een mooie lange houding. Aandacht voor adem. Essentiële oefeningen. Pauline brengt je met haar aanpak bewust in beweging: serieus, maar ontspannen. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar (loop)prestatie op een fijne manier op een hoger level wil brengen!

Silvio MiliaProjectleider gemeente Amersfoort
Ton Zijtregtop

Het was een erg leuke en nuttige clinic Running Bootcamp.

Bedankt!

Ton ZijtregtopHuisarts
Sandra van Wijngaarden

Ik heb veel geleerd van de cursus Bewust Hardlopen. Het lopen gaat opeens een stuk makkelijker. Zeker een aanrader!

Sandra van WijngaardenFysiotherapeut